Entrevistes

“El periodisme es un lloc de lluita política...

Inevitablement"

Judith Butler

Les protagonistes del procés

Us presentem una sèrie d’entrevistes en les que recollim l’opinió de dones protagonistes de l’anomenat procés d’autodeterminació de Catalunya.

Elles, les protagonistes, posaran paraules al que han viscut, faran anàlisi del present i ens exposaran els desitjos de futur.

Mireia Boya, ambientòloga.

Presidenta del Grup parlamentari de la Candidatura d’Unitat Popular a la entre el 2015 i el 2016. A les eleccions al Parlament de Catalunya de 2017 es presenta com a cap de llista de la circumscripció de Lleida per a la Candidatura d'Unitat Popular - Crida Constituent. Realitzada el 27 de desembre del 2017.

Liz Castro, Escriptora i editora.

La persona més votada, per dues vegades consecutives, al secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana. Autora del llibre “Els carrers seran sempre nostres”. Realitzada el 10 de novembre del 2017

Tània Verge, politòloga especialitzada en polítiques d'igualtat i gènere.

Professora al Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra. Delegada per a les Polítiques d'Igualtat de Gènere a la UPF. Realitzada el 24 d'octubre del 2017 .

Carla Vall, advocada especialitzada en gènere i DDHH.

Membre de Dones juristes i del Centre per a la defensa dels Drets Humans Irídia. Realitzada l'11 d'octubre del 2017.

Bel Olid, escriptora.

Presidenta de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i membre del col·lectiu On són les dones, entre d'altres. Realitzada el 9 d'octubre del 2017.

Amb la col·laboració de: La independent, Agència de notícies amb visió de gènere - Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores, XIDPIC.CAT - Col·legi de Periodistes de Catalunya

ATENCIÓN! Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.

Copyleft - siempre citando las autorías